skip to Main Content

Wat onze klanten zeggen

Van onszelf zeggen dat we goed zijn is niet zo netjes en daarom laten we onze klanten graag aan het woord. 

Kleine werkzaamheden verricht aan mijn woning. Het elektra was eigenlijk een manusje van alles. De monteur heeft het allemaal recht gezet en knap gemaakt. Het werkt nu allemaal weer naar behoren en hij heeft alles gecontroleerd en even nagekeken. Ik heb weer een gerust gevoel over de elektra en ben daar erg blij mee! Zelfs een lamp ophangen op mijn dochter haar slaapkamer met hotelschakelaar werd gelijk opgepakt. Echt heel fijn! De monteur begon gelijk, hij had al op de zaak wat gedronken. Na een uurtje toch een kopje thee gedaan, dit dronk hij razend snel op en ging weer verder aan z’n werk. Echt een vriendelijke monteur!

Inmiddels doet firma Holvast diverse klussen bij ons van groot tot klein. Hun deskundigheid en snelheid waarmee de zaken gebeuren ben ik erg blij mee. Marcel en je team ga zo door, top!

Holvast heeft bij ons de complete huisinstallatie incl. meterkast vernieuwd. De samenwerking was super, de installatie goed en efficiënt aangelegd en er is flink meegedacht. Werkten alle aannemers maar zo!

De complete elektrotechnische installatie van ons ontvangsthuis en onze ceremonieruimte is door de vaklui van Holvast aangelegd. Jullie reageren heel adequaat en actiegericht en dat is fijn in ons vak. Holvast biedt houvast! Als kers op de taart hebben jullie onlangs het plein voor onze gebouwen voorzien van mooie houten palen met ledlampen. Wat licht in donkere dagen en dat is, zeker bij ons, heel welkom!

Via via in contact gekomen met Holvast elektrotechniek. Hoorde al positieve verhalen en heb deze nu ook zelf ervaren. Kundig, betrouwbaar en fijn in de communicatie. Mocht ik in de toekomst weer een elektricien nodig hebben dan zoek ik zeker weer contact met Holvast!

Uitgevoerde werkzaamheden netjes en goed uitgevoerd. Dit bedrijf zal ik zeker aanraden bij andere.

Volgens afspraak werkzaamheden netjes en goed uitgevoerd. Uitstekende informatie en prijstechnisch dik in orde.

10 jaar geleden de tuinverlichting laten aanleggen door Holvast Elektrotechniek en 10 jaar lang probleemloos plezier van gehad! Dus ook nu, voor de tuin van onze nieuwe woning, hebben we ons wederom door Marcel laten adviseren. Goed meegedacht, ontzorgd en onze wensen vertaald in een mooi lichtplan voor de tuin. De werkzaamheden zijn keurig volgens plan uitgevoerd door Marcel en zijn medewerkers. Bijzonder blij mee! Dank!!

Een bedrijf dat als eerlijk en betrouwbaar is ervaren.
Wel in de offertefase iets te kort door de bocht, door haast gelijk aan te nemen dat opdracht al aan Holvast gegund is.
Dit kan iets opdringerig overkomen. Maar wat gezegd of toegezegd is, is men na gekomen.
Men gaf deskundig en goed advies. De monteurs waren beleeft, werkten door en werkten netjes.
Hebben het afval en de restanten opgeruimd en meegenomen wat niet in de vuilnisbak kon.

De installatie is netjes en goed afgewerkt.
De factuur zag er duidelijk en gedetailleerd uit.

Een bedrijf die we zeker ook aan anderen zullen adviseren.

Laat een recensie achter

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top
error: Deze content is eigendom van Holvast Elektrotechniek