Skip to content

Wat onze klanten zeggen

Van onszelf zeggen dat we goed zijn is niet zo netjes en daarom laten we onze klanten graag aan het woord. 

Wat een top bedrijf is dit, klant vriendelijk, denken mee en leveren goede kwaliteit. Holvast elektrotechniek heb ik meerdere keren gevraagd bij aanpassingen op elektra gebied en internet in ons huis (vorige huis en nieuwe huis). Erg belangrijk voor mij is dat de elektrische installatie voldoet aan de laatste normeringen en dat hebben ze erg goed gedaan. Tevens hebben ze op korte termijn een laadpaal geleverd en geïnstalleerd.

Geweldig! Wat een service, vakmanschap, kwaliteit en flexibiliteit in het meedenken over passende oplossingen.
Zowel voor onze elektrotechnische werkzaamheden als de installatie van zonnepanelen hebben we gebruik mogen maken van de diensten van de mannen van Holvast. Alleen maar lof. We raden Holvast echt bij iedereen aan. We zijn super tevreden.

Ik ben zéér tevreden over Holvast Elektrotechniek en WattZonEnergie.
Dit bedrijf is zeer kundig, netjes, flexibel en heeft een hoog doorzettingsvermogen!

Al een aantal keer een opdracht door Holvast elektrotechniek uit laten voeren en altijd naar volle tevredenheid. Goede prijs en hele goed service.
Doen wat ze beloven en laten het zoals afgesproken en netjes achter. Ik zou iedereen deze mannen aanbevelen.

Kleine werkzaamheden verricht aan mijn woning. Het elektra was eigenlijk een manusje van alles. De monteur heeft het allemaal recht gezet en knap gemaakt. Het werkt nu allemaal weer naar behoren en hij heeft alles gecontroleerd en even nagekeken. Ik heb weer een gerust gevoel over de elektra en ben daar erg blij mee! Zelfs een lamp ophangen op mijn dochter haar slaapkamer met hotelschakelaar werd gelijk opgepakt. Echt heel fijn! De monteur begon gelijk, hij had al op de zaak wat gedronken. Na een uurtje toch een kopje thee gedaan, dit dronk hij razend snel op en ging weer verder aan z’n werk. Echt een vriendelijke monteur!

Inmiddels doet firma Holvast diverse klussen bij ons van groot tot klein. Hun deskundigheid en snelheid waarmee de zaken gebeuren ben ik erg blij mee. Marcel en je team ga zo door, top!

Holvast heeft bij ons de complete huisinstallatie incl. meterkast vernieuwd. De samenwerking was super, de installatie goed en efficiënt aangelegd en er is flink meegedacht. Werkten alle aannemers maar zo!

De complete elektrotechnische installatie van ons ontvangsthuis en onze ceremonieruimte is door de vaklui van Holvast aangelegd. Jullie reageren heel adequaat en actiegericht en dat is fijn in ons vak. Holvast biedt houvast! Als kers op de taart hebben jullie onlangs het plein voor onze gebouwen voorzien van mooie houten palen met ledlampen. Wat licht in donkere dagen en dat is, zeker bij ons, heel welkom!

Via via in contact gekomen met Holvast elektrotechniek. Hoorde al positieve verhalen en heb deze nu ook zelf ervaren. Kundig, betrouwbaar en fijn in de communicatie. Mocht ik in de toekomst weer een elektricien nodig hebben dan zoek ik zeker weer contact met Holvast!

Laat een recensie achter

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top
error: Deze content is eigendom van Holvast Elektrotechniek