Skip to content

Holvast elektrotechniek B.V.

Holvast elektrotechniek is in april 2006 opgericht door Marcel Holvast als eenmanszaak. In de afgelopen jaren hebben we een goede reputatie opgebouwd in de kop van Noord-Holland en groeide onze klantenkring. In juni 2013 werd Holvast elektrotechniek een BV. Om klanten goed en snel te kunnen helpen en de tevredenheid te kunnen waarborgen, werken we nu met meerdere monteurs in de buitendienst en binnendienstmedewerkers. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te houden. Een tevreden klant is immers de beste reclame die er is.

Holvast elektrotechniek B.V. is specialist in o.a. tuinverlichting, verhelpen van storingen, renovatie van elektrische installaties, elektra in nieuwbouw, meterkasten en datanetwerken. Sinds 2015 heeft Holvast elektrotechniek B.V. zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alarmsystemen en camerabewaking. En ook voor de kleinere klussen bent u bij ons nog steeds aan het juiste adres.

Holvast elektrotechniek B.V. is in het bezit van diverse diploma’s, waaronder:

Bedrijfsvoering
Noodverlichting deskundige
Technicus sterkstroominstallaties (TSI)
Eerste monteur sterkstroominstallaties (EMSI)
Monteur sterkstroominstallaties (MSI)
VCA

Wij volgen regelmatig cursussen om onze kennis up to date te houden. Kortom, wij beschikken over alle diploma’s en kennis om u een breed scala aan installaties te kunnen aanbieden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top
error: Deze content is eigendom van Holvast Elektrotechniek