Skip to content

Onderhoud van elektrische installaties

U kent het wel; al maanden bent u van plan om een onderdeel van de elektrische installatie te (laten) vervangen, maar elke keer komt er iets tussen. Totdat het te laat is en bijvoorbeeld de stoppen springen. Dit kunt u voorkomen door een onderhoudscontract af te sluiten bij Holvast elektrotechniek B.V. Wij zorgen ervoor dat alle installaties en toebehoren functioneren. Is er toch een probleem of storing? Dan proberen wij dat binnen 24 uur naar behoren op te lossen.

Bedrijven

Voor diverse bedrijven verzorgen wij het elektrisch onderhoud. Voor een bedrijf is het nog belangrijker dat problemen in een vroeg stadium ontdekt worden. Zo kan uitval van machines en/of apparaten voorkomen worden. Indien er zich ondanks onze algemene keuring problemen voordoen, doet Holvast elektrotechniek B.V. er alles aan om het probleem of de storing op te lossen, zodat u uw werk zo snel mogelijk kunt hervatten. Niet voor niets hebben wij veel vaste klanten en dat aantal groeit nog steeds!

Tip: Bent u eigenaar van een winkel, horecagelegenheid, camping of ander bedrijfspand? Dan is het verstandig eens per jaar een algemene keuring te laten doen. Zodat problemen uitblijven en klanten tevreden zijn en – nog belangrijker – blijven!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top
error: Deze content is eigendom van Holvast Elektrotechniek